martinaoh.blogg.se

2015-08-30
19:44:21

Hej

Att bo i en liten stad är inte alltid lätt, mång vet vem du är och du vet int vem dom är och så är det med nästan alla. och det man inte vet om sig själv vet alla andra. Människor kan vara så sjukt elaka man vet aldrig vad någon kan slänga ur sig. folk man inte känner kan såra en med bara ord. Alla rykten man får höra om sig själv och om vänner. Och jag är rätt trött på det.
 
Alla är vi lika mycket värda, och alla är vi fina på olika sett. Ingen borde få höra att man är ful, tjock, äcklig eller något annat. även fast man är stark som person så kan det ändå ta hårt. Speciellt för självsäkerheten och självförtroendet. All skit man får stå ut med som andra åstakomer borde man inte behöva stå ut med. 
 
Just nu känner jag bara för att flytta någon helt annan stans och bara börja om från början. Alla är vi olika och det är bra. Om alla vore lika så hade världen inte vart lika rolig. 
 
Jag känner att jag måste sluta tänka på vad alla andra tycker och tänker om mig. Jag borde fokusera mer på vad jag själv tycker.